Despre noi

AcasaDespre noi

"We love what we do and we love helping
others succeed at what they love to do."

Eduard Moraru, CEO

Cine suntem

Suntem o echipa de profesionisti care iti promoveaza business-ul in mediul online prin intermediul brandului studentesc StudentNews.info in comunitatile si paginile noastre de Facebook si Instagram.

Ce facem

Oferim promovare targetata si eficienta cu o rata de conversie mare. In prezent, detinem cele mai numeroase grupuri/comunitati si pagini de Facebook din care fac parte peste 450.000 studenti. De asemenea, avem acces la cea mai mare platforma online de studenti, numita studentnews.info. 90% din traficul de pe siteul acesta provine din aceste comunitati.

De ce o facem ?

De-a lungul timpului am crescut aceste comunitati/pagini de Facebook si am gasit o oportunitate de business cu ajutorul lor in asa fel incat sa nu le stricam/spamam. De aceea, am creat siteul Studentnews.info, un site dedicat tuturor studentilor din Romania. Cu ajutorul lui, noi va promovam produsul/serviciul studentilor care il viziteaza. Intr-un final, ne-am decis sa infiintam o agentie de publicitate special pentru studenti, prin care sa le oferim cele mai accesibile informatii,reduceri,joburi,evenimente si multe alte beneficii.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/effective/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/effective/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110