AcasaBranduriStudentnews.info

01

Studentnews.info

Ce va oferim?

Le oferim companiilor oportunitatea de a-si promova brandul / joburile intr-un mod eficient si targetat prin intermediul platformei StudentNews.info si a comunitatilor de studenti pe care le detinem.

Platforma este integrata cu marile comunitati studentesti prezente pe Facebook precum: Student la PoliEsti din ASE dacaPolicrush, Student la DreptEsti din UMF dacaDreptUnibucCrush si multe altele. Pe langa acesteadetinem si cele mai importante comunitati de joburi din taraunde oricine poate gasi o oportunitate sau un loc de munca adecvat nevoilor sale.

Serviciile noastre sunt disponibile tuturor companiilor care isi doresc o promovare a serviciilor/ produselor /evenimentelor sale catre studenti/tineri. Oferim publicitate targetata prin intermediul unui articol/banner/postare/story etc pe site-ul si comunitatilor noastre.

Detinem si cea mai activa audienta de studenti din Romania, care a crescut foarte mult in ultimele luni, mai ales datorita implicarii noastre prin crearea de continut relevant si constant pentru ei.

Oferim de asemenea si servicii SEO, Web Design, Marketing Online si Social Media.

02

Studentnews.info

De ce suntem speciali?​

03

Studentnews.info

Despre platforma

Companiile isi pot adauga anunturi de angajare prin intermediul platformeiavand chiar si o pagina dedicate de companieStudentii pot aplica direct pe site. 

Avem o sectiune in site dedicate pentru diverse evenimente/petreceri/competitiiunde studentii isi pot cumpara direct bilete sau afla toate informatiile necesare.

City Break-uri, Articole Amuzante & Blog, Universitati, Influenceri & Artisti.

Atragem studentii prin articole amuzante & serioase despre studentie si dezvoltare personala.

Studentii pot gasi informatii folositoare despre fiecare facultate in parte.(program secretariat, harta cladiri, contact etc)

Dezvoltam diverse parteneriate cu influenceri / artisti din mediul online astfel incat sa livram lucruri deosebite studentiilor.

04

Studentnews.info

Statistici

studenti
care fac parte din comunitatile noastre
~ vizitatori
lunar
%
targetat

05

Studentnews.info

Cresterea noastra
& increderea

millioane reach
In ultimele 28 de zile & crestem zilnic
~ studenti
urmaresc StudentNews pe Facebook & Instagram
%
crestere organica

06

Studentnews.info

Clienti & Parteneri​

Companii interesate de HR

Companii interesate de Marketing

Universitati din Romania si strainatate